× Prima pagină Despre noi Devino membru Contacte

Arena Jurnalistilor in rol de Voluntari in programul de tabere ”ARC ”

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului din România, a deschis programulde tabere „ARC” care este dedicat celebrării Centenarului Marii Uniri. 3 persoane din cadrul proiectului ”Arena Jurnalistilor” au avut onoarea sa indeplineasca rolul de voluntar in cadrul acestui frumos proiect,astfel in timp de 7 zile au organizat diferite workshopuri in interiorul atelierului ” Muzica si Dans ” (cantarea la ghitara,dansuri populare dar si cele moderne) la final de vacanta au avut sansa sa organizeze concursul MISS SI MISSTER TABARA SULINA.

În virtutea faptului ca s-a lucrat,odihnit sau chiar distrat nu mai putin important este faptul ca a fost posibilitatea sa cunoastem personalitati de amploare din toate colturile lumii ce ne bucură foarte mult .

A fost o colaborare fructuoasă cu reprezentanții Ministerului Romanilor de pretutindeni,reprezentanți ai Serbiei,Moldovei,Ukrainei,Italiei.

Ne-am împrietenit și consideram ca participarea la aceste proiecte face ca prietenia intre popoare să fie cel mai mare aport în favoarea pacii,a fiecaruia din noi,voluntari, activisti și pur -si-simplu cetateni.

Autori:

Valentin Rusnac

Gabriel Olaru

Ion Arama