× Prima pagină Despre noi Devino membru Contacte

Presa online in regiuni: provocari si perspective

Pe data de 17 August a avut loc activitatea organizata in cadrul proiectului ”Start-up-uri in media online in regiunele Moldovei si suport pentru prefesionalizarea presei regionale in scopul informarii obiective si responsabilizarii alesilor locali”. Proiectul este implimentat de catre Asociatia Presei Independente (API) si este finantat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii.

Deschiderea evenimentului a fost efectuata de catre  Chris Perkins, Director de programe. Ambasada Marii Britanii, iar despre activitati si rezultate in cadrul proiectului ne-a vorbit Petru Macovei, director executiv API.

Au fost prezentate start-up-urile online regionale de catre fondatorii si membrii acestora si anume ”Buzz.md” Drochia ”Reper.md” Balti ” Ialovnews.md” Ialoveni ”Feedback.md” Basarabeasca ”Nokta.md” Comrat

Despre experienta mentroilor in cadrul proiectului, specificul de creare si management al unui portal de stiri regional ne-a relatat Ana Dubeli (Locals.md), Cristian Jardan (Unimedia.info), Dumitru Ciorici, Tudor Darie (Agora.md).

Aducem multumiri Asociatiei Presei Independente pentru aceasta experienta frumoasa si cunostinte acumulate.

Autor: Alexandrina Tihovschi