× Prima pagină Despre noi Devino membru Contacte

Lansarea produsului muzical „Flori de RozMarin”

La data de 13 septembrie 2018, membrii echipei Arena Tinerilor Jurnalisti au participat la lansarea unui produs muzical deosebit din partea lui Viorel Buliga, care isi lanseaza primul videoclip muzical din cariera sa ‘’Flori de Rozmarin’’. Eroina acestui videoclip este chiar Doina Danielean, ce interpreteaza o frumoasa poveste de dragoste. Filmarile au fost realizate in niste locuri extraordinar de frumoase din zonele Italiei, mai exact Bologna si Rimini.

Evenimentul a fost unul privat cu o atmosfera inedita si public select-jurnalisti, vedete din showbiz, echipa de creatie, bloggeri etc. In cadrul acestei lansari a predominat muzica buna, oameni frumosi la chip si la suflet ce au facut acest eveniment special. Au fost organizate concursuri, premii, iar in final a fost prezentat videoclipul mult asteptat de catre invitati ce i-au facut sa fredoneze aceasta piesa pe parcursul intregului eveniment. Printre Partenerii a acestui eveniment sunt: Mico Catering, Centrul Tehnologiilor Bursiere, Sweet Dreams, Mireasa&Mirele, Arena Tinerilor Jurnalisti

Aducem multumiri din partea intregii echipe pentru invitatii si pentru o seara superba de toamna cu aroma ” Florilor de Rozmarin ”

Autor: Adriana Efros